sâmbătă, 11 iunie 2011

Machiaj de vara !

Vine vara, bine-mi pare! Dar ce fel de machiaj se poarta oare?

In primul rand trebuie sa stii ca machiajul de vara nu se compara cu cel de peste iarna. In sezonul calduros se poarta light, translucid, lejer.

Fii zgarcita!

Da, ai citit bine. Mai mult ca niciodata, fii zgarcita cu machiajul! Lasa-ti pielea sa respire. Prea multe produse pe tenul tau vor sufoca porii, iar in combinatie cu praful de afara, s-ar putea sa te confrunti cu o eruptie de cosuri de toata frumusetea.

Fond de ten doar cand este nevoie . 

Pe timpul zilei, incearca sa folosesti o crema autobronzanta sau sa amesteci un dram de fond de ten cu o picatura de crema. Rezultatul, un look mult mai natural si mai putin incarcat. Pentru o iesire in oras seara, pentru un machiaj ceva mai elaborat, aplica fondul de ten astfel incat rezultatul sa fie cat mai transparent, sa te duca cu gandul la o piele care respira.

Pudra se evapora .Din pacate vara, vrei nu vrei, transpiri. Ocoleste pudra chiar daca ai un ten gras. Altfel nu vei face decat sa atragi si mai mult atentia asupra ta, printr-o aparitie cu dare si pori sufocati de prea mult make-up. Singura exceptie o reprezinta ocaziile speciale, in compania aerului conditionat.

Mascara cea de toate zielele. 

Daca nici tu nu poti renunta la mascara, ai grija in ce imprejurari hotarasti sa o aplici. Nu incarca genele daca nu vrei sa risti sa arati ca dupa o partida de plans .

Rujul!...in rolul principal .

Da! Rujul este de baza in acest sezon. Aplica culori cat mai naturale, care sa te avantajeze. Seara indrazneste mai mult si vei cuceri pe toti cei din jur!

Trebuie sa te machiezi in asa fel incat sa lasi impresia ca nu esti fardata. Cu toate ca ideea pentru care se militeaza in acest anotimp este: cat mai putin!

Puppp :*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu