marți, 29 martie 2011

Hai sa ajutam animalele fara stapan !

Buna fetelor :* ..
  • De data asta postarea aceasta este umpic cam diferita nu se refera la make up ,moda si alte cele.. ci la niste sufletele numite animale ! Ce ma face sa postez despre asa ceva ? Va spun :
    In primul rand dragostea ce le`o port si in al doilea rand .. vreau ca fiecare sa ne dam seama ca si ele sunt suflete si sa nu le mai dispretuim ...  

  • Strazile sunt pline animale abandonate. Este o trista realitate a lumii in care traim. Principalul motiv nu este atat nepasarea, asa cum s-ar putea crede, ci pur si simplu ignoranta. Oamenii nu stiu ce trebuie sa faca pentru a ajuta un animal parasit. Concret: daca apare un caine langa bloc, locatarii trebuie sa-l castreze imediat (inainte de a se inmulti) si sa-i caute stapan fara sa apeleze la protectia animalelor sau la hingheri.

  • Deseori vad pe strazi animale plapande .. fara nici un pic de ajutor ..iar multi dintre noi nici macar un mangaiat pe o ureche ca sa`i aline nu  le ofera, ca sa nu mai spun de hrana.... altii cred ca mai bine "un picior si gata" . GRESIT !!! Referindu`ma la caini, ganditi ca musca si atat .. nu`i asa .. sau e posibil si varianta asta ` doar daca ii loviti si maltratati[tot din cauza voastra!!] . 
  • Adaposturile nu sunt o solutie niciodata caci reprezinta, in varianta animaliera, "casa de copii nu-i acasa". Toate animalele in afara de cainii strazii beneficiaza de protectia legii 205/2004,legea de protectie a animalelor. Cine nu da de mancare,apa,miscare suficienta,cine bate,chinuie sau omoara un animal ia amenda intre 6 si 20.000.000 lei. o aplica ANSVSA (Ministerul Agriculturii) si Ministerul de Interne. Romania a semnat la Strassbourg in 2003 "Conventia pentru protectia animalelor de companie" tocmai in ideea intrarii in Europa. Deci legislatia exista, dar este insuficienta si prost (sau deloc) aplicata. 
  • Cainii fara stapan intra sub incidenta legii 227/2002. Numai doctorii au voie sa-i omoare la ecarisaj, altfel cine le face rau ia amenda intre 25-50.000.000 lei. Ceea ce nu-i impiedica pe unii sa omoare animalele prinse, fara teama de vreo pedeapsa. 

Rar vad persoane pe strada cand da atentie animalelor `.. de ce ? HAI SA INCERCAM SA FIM MAI BUNI SI SA`I AJUTAM !!
Nu este nimic greu de facut  , o mica bucata de mancare sau o punga speciala pentru animale daca cumparati GARANTEZ ca nu  saraciti ` decat sa da`ti banii pe nu stiu eu ce prosti.. de ex : tigari .
Strazile sunt pline animale abandonate. Este o trista realitate a lumii in care traim. Principalul motiv nu este atat nepasarea, asa cum s-ar putea crede, ci pur si simplu ignoranta. Oamenii nu stiu ce trebuie sa faca pentru a ajuta un animal parasit. Concret: daca apare un caine langa bloc, locatarii trebuie sa-l castreze imediat (inainte de a se inmulti) si sa-i caute stapan fara sa apeleze la protectia animalelor sau la hingheri.

Trebuie sa declaram intr-un fel razboi comoditatii. Oamenii nu vor sa faca mai nimic pentru animalele cu probleme. cei care mai au ceva cunostinte prefera sa cheme "protectia animalelor". Putem deveni cu totii protectia animalelor daca fiecare e dispus sa faca lucruri mici langa casa sa.

Luati masuri !  APELATI LA :
I.G.P.P.A. - F.C.S.C. - POLITIA ANIMALELOR
Contact


Strada Walter Maracineanu, nr. 1-3, intrarea 3, Sector 1,. Bucuresti

Numere de telefon:

Tel: +40.21.3146165; +40.21.3146067
Fax: +40.21.3153199

Sau ne puteti scrie pe adresa de mail: office@politiaanimale.ro.
http://www.politiaanimale.ro/


 As avea multe de spus despre animale .. dar ma opresc la ce`i mai important . Urmariti si voi site`urile acestea si va ve`ti da seama ca am dreptate ..
http://andanimals.eublog.ro/Catei-cu-handicap-b1.htm

http://prietenifaracuvinte.blogspot.com/search?updated-min=2011-01-01T00%3A00%3A00-08%3A00&updated-max=2012-01-01T00%3A00%3A00-08%3A00&max-results=1

http://www.blanosi.blogspot.com/

http://www.animalutze.com/director.php?IDcat=3

 Dar din dar se face rai si pentru ei ! Hai sa ajutam !
..EU



REZULTATE ! 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu