miercuri, 13 aprilie 2011

Coafuri pentru parul lung !

Ai parul lung si te-ai saturat sa-l tii mereu prins intr-o coada simpla? Ai vrea ceva mai stilat dar nu ai inspiratia necesara ca sa te aranjezi in fiecare dimineata?

Iata cateva stiluri extrem de simple, de la vedetele de la Hollywood:

Coada neglijenta pe un umar (Selena Gomez)

Desi pare neglijenta, coada impletita a Selenei Gomez are un sex-appeal deosebit. Coafura, deloc pretentioasa, este potrivita atat pentru o tinuta de zi, dar si pentru una de seara.

Cum se face: strange-ti parul intr-o parte si impleteste-l, lasand varfurile sa iasa neglijent din cosita. Evita elasticele care sar in evidenta, si alege unul care se asorteaza cu culoarea parului tau.






Breton prins in parti (Drew Barrymore)

Chiar daca esti in intarziere iata o cofura care nu-ti solicita decat cateva secunde: aplica un strop de ser de par (sau ulei de par) pe varful degetelor si maseaza usor parul de la jumatatea firulul in jos, periindu-l cu grija, cu carare pe mijloc. Prinde apoi bretonul in lateral (sau daca nu ai breton scurt, suvitele din fata) de preferat cu agrafe care nu se vad. Si gata!






Un coc "deghizat" (Jessica Biel) Pentru un coc elegant poti incerca trucul Jessicai Biel: adauga un pic de volum inainte de a prinde parul in coc. Pentru un plus de efect retro dar si mai multa stabilitate pune-ti o bentita din textil..



Breton in vant (Scarlet Johansson)

Inspirata din stilul clasic Brigitte Bardot, coafura lui Scarlet Johansson are o nota fina moderna.

Cum se face: separa parul in doua (inclusiv cu bretonul) si prinde cele doua parti intr-un "X" la spate. Foloseste cateva agrafe pentru a asigura un plus de volum impingand parul din crestetul capului spre fata.




 "Mini bump"

Ideal pentru momentele in care vrei sa scapi de bretonul din ochi: prinde o portiune de par, din varful capului (inclusiv cu bretonul) si intoarce-l astfel incat sa creezi o "umflatura". Prinde varfurile cu agrafe sau cu o bentita. Restul parului il poti indrepta cu placa sau il poti ondula la varfuri.





 Spic (Amanda Seyfried)

O coafura "din vremea bunicii" precum coada-spic poate capata un aspect extrem de modern daca este purtata la o tinuta glamourous.

Pentru ca este destul de dificil sa o realizezi singura va trebui sa ceri ajutor din partea unei prietene, pentru ca impletitura sa porneasca din varful capului.






 Coc strans, in varful capului (Zoe Kravitz)

Daca nu ai nici timp si nici chef sa-ti aranjezi parul, cea mai simpla solutie este sa ti-l prinzi intr-un coc micut, in crestetul capului, asa cum a facut Zoe Kravitz. Ca sa te asiguri ca nu se va desface sub greutatea parului, prinde mai intai o coada, la nivelul la care vrei cocul final, iar apoi rasuceste coada pana cand se contureaza cocul si prine varfurile cu agrafe.




Suvite impletite (Miley Cyrus)

Pentru un look boho, asa cum a incercat Miley Cyrus, fa-ti carare pe mijloc, selecteaza o suvita de-o parte si de alta a cararii si rasuceste-o astfel incat sa creezi efectul de bentita. Prinde-o la varfuri cu agrafe si lasa restul parului liber.









Kiss:*








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu