vineri, 25 februarie 2011

Cum sa ai un corp frumos !

Hy ;*

Zilele trecute am primit o 'tema' de la o fata ... Hmmm `imi cer scuze pentru ca am intarziat dar nu am avut timp ..
Deci : Titul este : Cum sa ai un corp frumos mai exact cum sa iti tonifici fesierul si  sani frumosi . 
Toate fetele isi doresc asta , sau orice schimbare . Paiii` cum altefel putem sa ne 'transformam' daca nu prin sport !!?! Exculuzand varianetele : operatii estetice si pastile (bleah) . 
M`am documentat si am gasit cateva modalitati asa ca o sa scriu aici . Sa incep :*  : 

Toate fetele isi doresc un fund sexy, bombat, tonifiat. Din pacate insa, mama natura nu a fost generoasa cu toate reprezentantele sexului frumos. Asa ca acelea care va doriti sa dobanditi un fund rotund, apetisant, trebuie sa stiti ca exista o conditie... sa va intariti si modelati muschii fesieri.

Iata ce miscari te va ajuta :


 Aceasta miscare te ajuta sa-ti tonifici coapsele si gambele, dar arde si calorii. Cu picioarele paralele si indepartate la nivelul umerilor, fa un pas gigantic in fata. Coboara-ti corpul usor, indoaie-ti ambii genunchi si intoarce-te in pozitia initiala. Repeta cu celalalt picior. Nu pune genunchiul din spate pe pamant.

Ghemuirile pun la treaba muschii gluteali si poti dezvolta musculatura mai puternica adaugand greutati. Cu picioarele paralele, indepartate la nivelul umerilor, coboara incet soldurile ca si cum te-ai aseza pe un scaun invizibil, apoi intoarce-te in picioare. Ai grija ca genunchii sa nu depaseasca degetele de la picioare. Tine-ti spatele drept si incordat.
Cand fandezi inapoi, lucrezi intens muschii gluteali si adaugi varietate sedintei sport. Fandarile ajuta la flexibilitatea soldurilor, fiindu-le utile in special celor care stau toata ziua la birou. Foloseste aceeasi postura ca pentru fandarile inainte, dar paseste in spate. Aminteste-ti ca genunchiul din fata sa nu depaseasca degetele.
Aceasta miscare clasica este foarte benefica pentru gluteali si solduri. Stai cu spatele lipit de sol, genunchii indoiti, picioarele departate la nivelul soldurilor. Ridica-ti usor coloana de pe sol, sprijinindu-te in maini si in talpi. Incordeaza-ti fundul si coboara incet.
Stai culcata pe sol, pe o parte. Tine-ti picioarlee drepte si ridica in aer un picior, apoi schimba partea si piciorul.
Miscarea clasica a cainelui care ridica piciorul sa faca pipi este foarte benefica pentru intarirea fundului. Tine-ti genunchii departati la nivelul soldurilor si mainile chiar sub umeri, coatele drepte. Ridica incet un genunchi si revino in pozitia de inceput.

In plus de tonifiere musculara, acest exercitiu te ajuta sa arzi multe calorii. Tine degetele departate pe sol, pentru a proteja incheieturile.

Cam atat pentru fesier , tineti-va de treaba / acum sa trecem la sani frumosi : 


Flotari cu palmele departate
Te asezi pe salteluta sprijinita in palme si genunchi, cu palmele departate la o distanta egala cu latimea umerilor. Vei face semiflotari lasand pieptul cat mai jos si flexand coatele spre exterior. Vei expira atunci cand te ridici. Executam 4 serii a cate repetari poti, dar nu mai putin de 10, la un ritm normal.
http://i24.photobucket.com/albums/c43/piticii/flotdep.gif

 Ridicarea sanilor
Aceasta miscare are rolul de a tonifia partea superioara a pieptului si ca rezultat, de a ridica sanii. Te asezi in pozitie conform imaginii astfel incat intre picioare si trunchi sa existe un unghi de 90 grade. Picioarele sunt lipite si intinse. Bratele sunt departate la latimea umerilor, privirea orientate in fata nu in jos. Vom face 5 serii a maxim 20 de repetari lente...
http://i24.photobucket.com/albums/c43/piticii/pectsup.gif

 Muschii pectorali
Iti pregatesti 1 gantera care sa aiba intre 2 si 5 kg. iar daca nu ai, poti utiliza 2 sticle de 1 l pline ochi cu apa astfel incat sa nu aiba nici un pic de aer. Te asezi pe spate si intinzi bratele cu gantrele deasupra capului. Coatele sunt putin flexate pentru ca efortul sa se descarce in totalitate in muschii pectorali si ai bratelor si nu in articulatia cotului cauzand leziuni. In pozitia aceasta vom face ridicari scurte conform imaginii, expirand atunci cand bratele sunt ridicate. Exercitiul are rolul de a dezvolta cutia toracica si de a lucra muschii pectorali, avand de asemenea ca rezultat final ridicarea sanilor. Vom executa 4 serii lente a cate repetari poti, minim 10.
http://i24.photobucket.com/albums/c43/piticii/pect.gif

Flut
Dupa ce am terminat exercitiul precedent, fara a ne ridica de pe salteluta, lasam ganterele jos si incrucisam bratele ca si cum am imbratisa un trunchi de copac foarte subtire apoi incepem urmatorul exercitiu. Cu ganterele in manute si coatele putin flexate lasam bratele lateral aproape intinse pana atingem cu coatele podeaua, apoi le ridicam deasupra pieptului lipind ganterele, expirand si incordand usor abdomenul. Vom executa 40 repetari in 4 serii cu o pauza de 20 secunde intre serii
.http://i24.photobucket.com/albums/c43/piticii/flut.gif


Cam atat ` ..sper sa va fie de folos celor interesate ! P.S : spor la treaba , pup

(sursa: ele.ro / www.utilecopii.ro/forum/)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu