vineri, 29 aprilie 2011

Genele infinite, perfect curbate si sprancene bine conturate sunt "ingredientele" unei priviri seducatoare, greu de uitat. Vrei sa-l seduci dintr-o privire? Tine cont de urmatoarele cateva trucuri...


Mascara este de baza 
Pasul 1: Clestele pentru intors gene este ideal daca vrei sa ai genele cat mai arcuite. Foloseste-l inainte de a aplica mascara. Dar nu exagera! In timp, poate degrada vizibil structura firului de par. Prinde genele intre cele doua fete ale aparatului si preseaza-le usor un minut. Repeta "exercitiul" si la celalalt ochi si nu uita ca genele inferioare n-au voie sa beneficieze de acest tratament.
Pasul 2: Pentru a mentine efectele ondulatorului si pentru a hidrata genele este recomandata folosirea unui balsam pentru ingrijirea genelor (acea mascara incolora).
Pasul 3: Pentru a da lungime, peria rimelului se plaseaza atent la baza exterioara genelor si se parcurce o miscare usoara de la radacina la varfuri. Se repeta apoi procedeul, de data acesta pornind din interiorul genelor.
Pasul 4: Volumul poate fi realizat printr-o miscare de stanga-dreapta pornind de la baza genelor. Puteti repeta actiunea pentru un rezultat spectaculos. Aceasta metoda de aplicare a rimelului este buna si pentru separarea genelor intre ele.

Sfaturi generale:


Nu agitati aplicatorul rimelului in tubul de tus; evitatia stfel intrarea aerului si uscarea rapida a mascarei.
Pentru zi sunt recomandate nuantele de maro iar pentru seara negrul.
 Folositi mai putina mascara pentru genele inferioare iar pentru un look casual chiar deloc. Daca rimelul are un miros ciudat sau este mai vechi de sase luni, aruncati-l. Ochii sunt foarte sensibili la bacterii si ar fi bine sa-i protejati.


Sprancenele
4 pasi pentru gasirea formei perfecte:
Pasul 1: Uitati-va atent in oglinda. Lipiti vertical un creion de exteriorul unei nari si observati unde se intalneste acesta cu spranceana. Acesta este locul de unde ea ar trebui sa inceapa. Pensati spatiul astfel obtinut dintre cele doua sprancene.
Pasul 2: Pentru a gasi arcada perfecta mutati creionul astfel incat el sa treaca prin partea exterioara a pupilei. Locul in care creionul intalneste spranceana va fi partea cea mai inalta a arcadei. Repetati pentru celalalt ochi.
Pasul 3: Deplasati creionul astfel incat el sa treaca prin coltul exterior al ochiului. Acesta este locul in care spranceana trebuie sa se termine.
Pasul 4: Dupa ce ati finisat forma finala a sprancenei, folositi un creion pentru sprancene si umpleti spatiile dintre firele de par (asta in cazul in care nu aveti niste sprancene foarte dese). Incepeti din interiorul sprancenelor si trasatii linii scurte si subtiri asemanatoare firului de par.

Sfaturi generale
Pentru niste sprancene arcuite frumos si cu un aspect sanatos este recomandat ca cel putin prima pensare sa fie efectuata sub indrumarea unei cosmeticiene. Cand aveti realizata forma perfecta, puteti ajusta firele de par rebele urmand sfaturile noastre.
Folosind penseta, smulgeti firele ratacite printr-o miscare ferma, in directia cresterii firului de par. Sprancenele uscate sunt mult mai usor de pensat, evitandu-se alunecarea pensetei.
Observati forma naturala a sprancenelor dumneavoastra si periati-le spre exterior. Unde este nevoie tundeti-le atent pentru a crea o linie dreapta.
Pentru blonde cea mai buna nuanta a sprancenelor este maro deschis.
Roscatelor li se recomanda maro inchis sau nuante de castaniu, in timp ce brunetelor le sta bine cu sprancene negre sau tonuri de maro inchis.


(Sursa : www.avantaje.ro )

Vrei sa aflii mai multe si nu stii cum ? apeleaza la : http://girlssssdiary.blogspot.com . Si vom descoperii impreuna .  PUP :*

2 comentarii: