marți, 25 ianuarie 2011

5 schimbari in moda anului 2011
Noul an iti cere sa-ti arunci blugii skinny si sa-ti schimbi coafura, dar si sa faci cateva modificari de machiaj pentru a arata fresh intr-o clipa. Iata cele 5 schimbari fashion in 2011!

1. Renunta la poseta neagra

Ne plac piesele de baza la fel de mult ca oricui altcineva, dar in aceasta iarna e bine sa iesi din tipare si sa renunti la poseta clasica neagra pentru ceva mai suculent. Chiar si intr-o zi rece acoperita de nori vei zambi atunci cand iti vei lua la plimbare una dintre aceste posete colorate.



2. Blush-ul e machiajul de baza

Dupa atat de multe sezoane de buze si ochi indrazneti, machiajul e la o rascruce, virand spre un fard de obraz roz stralucitor. Nu numai ca un plus de culoare roz sau piersica lumineaza toata fata, ci e si usor de realizat.




3. Renunta la colierul indraznet pentru cerceii supradimensionati

Cauta cercei vintage de dimensiuni cat mai mari, in genul anilor `70. Cauta in casuta cu bijuterii a mamei tale si s-ar putea sa gasesti exact ce-ti trebuie. Ei sunt scosi in evidenta de coafura sezonului: cocul jos, cat mai simplu.





4. Schimba-ti jeansii skinny

Nu ne intelege gresit, nu-ti spunem sa-ti arunci perechea favorita de blugi skinny, dar cu noile propuneri de jeansi cu talie inalta, ne simtim deja mai inalte si mai suple! Deoarece pantalonii foarte evazati nu arata grozav pe femeile micute, opteaza pentru jeansii modificati ai anilor '70, care sunt ingusti in talie, iar piciorul este drept. Tocurile sunt absolut necesare!

5. Fa-ti o coafura noua
Manechinul vedeta al momentului este Arizona Muse, iar bobul ei versatil in spiritul anilor `40 pare sa fie cea mai proaspata coafura a primaverii. E nevoie de ceva munca sa-l obtii, dar anul acesta nu te poti furisa! Daca esti gata sa faci o schimbare, ai aprobarea noastra pentru acest bob elegant.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu