miercuri, 26 ianuarie 2011


Tu cum esti ?? Hihi eu sunt B  ;;)

Nu toate fetele pot fi catalogate astfel, dar pot fi impartite in doua grupuri distincte: unele sunt mai rebele, galagioase si curajoase, altele sunt mai atente, finute si linistite. Prin intermediul acestui scurt quiz, poti afla din ce categorie faci parte. Este simplu, trebuie doar sa alegi unul dintre raspunsurile prezentate. Dupa ce ai raspuns la toate intrebarile, vezi care este majoritar: a) sau b) .
1. Tocmai ai primit un I- Pod nou, super dragut, in culoarea preferata. Si vrei sa poti asculta la el numai muzica ta preferata. Ai de ales din muzica de mai jos. Care ai alege-o ?
a) Hmmm, ceva rock: Green Day, Paramore, Muse, Tokio Hotel, etc.
b) Mai mult ca sigur pop: PussyCat Dolls, Madonna, Britney Spears, Sugababes, Destiny's Child, Miley Cyrus, etc.
2. In clasa ta a venit o fata noua, o fitzoasa enervanta, de la o scoala particulara. Din vorba in vorba, te trezesti intr-o disputa cu ea. Si ti-a aruncat o "sageata inveninata" , la care tu trebuie sa dai replica. Care dintre acestea ai spune-o mai degraba?
a) "Auzi, proasto, daca te mai iei de mine, mananci o bataie, de nu te vezi!"
b) "Nu inteleg care este problema ta, nu am niciun chef sa ma cert cu una ca tine!"
3. Mama ta e foarte ocupata si te trimite la supermarket, sa faci cumparaturile saptamanale. Toate bune si frumoase: ai cumparat tot ce trebuie. La casa este coada, dar tu esti mai in fata, si un individ merge inaintea ta. Cum ai reactiona?
a) Ma iau de el, in fond, eu sunt cea care are dreptate.
b) Il rog sa se dea la o parte, deoarece eu am venit prima, sau nu reactionez.
4. Mergi la un party cool, unde mai toti din scoala merg. Asa ca trebuie sa arati traznet! Pentru care dintre tinutele urmatoare ai opta?
a) O rochie neagra stil goth, cu cizme peste genunci si accesorii cu cranii.
b) O rochita usoara intr-o culoare pastelata, balerini comozi cu paiete, si margele excentrice la gat.
5. Este pauza mare, in care fiecare face ce vrea. Iar tu ar trebui sa le urmezi exemplul. Doar ai atatea idei la dispozitie. Ce ai face mai degraba?
a) Fac mishto de tocilarul/ fraierul clasei sau de o colega care a venit imbracata ca naiba.
b) Ma dedic unui desen sau unei compuneri, in timp ce vorbesc cu prietena mea.

Rezultate:
- Majoritatea a) - Rock Girl- Esti o rockerita pur-sange, nu gluma! Vii imbracata cum ai chef, asculti heavy metal, iar daca cineva se ia de tine, nu va putea supravietui replicilor tale si privirilor plina de venin. Asta daca, bineinteles, nu este un rocker, ca si tine. Stii ce vrei, si esti in stare sa faci aproape orice pentru a obtine lucrul respectiv. Si nu ai lasa sa iti stea in cale vreo rivala enervanta sau chiar si un necunsocut de pe strada. Din cauza ta, se pot isca scandale monstru, asa ca ai grija sa nu iti sara "mustarul" si ramai cool indiferent de situatie.
- Majoritatea b) - Glam Girl- Ti se poate spune "Glam Girl" la superlativ! Esti mereu imbracata decent, dar in propriul stil, incat stralucesti, indiferent de situatie, asculti, in general, muzica pop, si stii sa termini un scandal la fel de usor si repede cum a inceput. Insa, gura iti poate fi inchisa de un rocker. Stii ce vrei, dar nu mereu arati celor din jur, de teama sa nu pui pe umerii altcuiva problemele tale. Ai putea renunta, spre exemplu, sa iti cumperi un bilet la filmul preferat, daca este coada mare la casa. Ar trebui sa fii un pic mai tupeista, asta daca nu vrei sa ramai ultima fraiera.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu